Kalender

Online Bestilling

Beach Bar Table
200 DKK
Restaurant & Terrasse
200 DKK
Sunbed Pyramiden
(4 pers)
1200 DKK
Velkommen til vores online bestilling - her kan du bestille et bord til spisning ved Strandbaren eller i vores nye Restaurant HAL(V) eller en plads på Pyramiden!

Book a table in our restaurant or a sunbed at the Pyramide. It doesn't cost anything but you will pay for a voucher that you can use on the day of booking.Det koster ikke noget at bestille en plads - men der er et minimumsforbrug for den bestilte periode - og dette vil blive trukket på dit kreditkort - men krediteret på din konto i baren. Beløbet skal bruges på dagen!

1. Start med at finde den ønskede dag i kalenderen til højre
2. "Vælg" den type du ønsker at bestille
3. Det ønskede tidsrum for bestillingen! (dette tidsrum har intet at gøre med hvor længe du har din bestilling)
4. Antal personer
5. Vælg ankomsttidspunkt

Det foregår online og du får en bekræftelse pr. e-mail med det samme! Nemmere kan det ikke være :-)

Der kan kun reserveres bord til minimum 4 personer - mindre selskaber kommer bare forbi og finder en plads i solen!
 
lørdag d. 15. april

Handelsbetingelser


Husregler


Zoom

Restaurant og overdækket Terrasse


Som noget helt nyt i år introducerer vi en Restaurant of en overdækket terrasse med borde og bænke. Her kan du opleve lidt mere luksus, bredere menukort og få det hele serveret ved bordene. Så er solen lidt for hård til at indtage maden under åben himmel eller vil du gerne bare lidt i ly - så er dette den perfekte plads. Kommer du bare for at nyde en firmafrokost kan du også her komme til uden at skulle tømme skoene for sand bagefter. 

 

Book Restaurant Table here. 


Zoom

Bord ved Strandbaren

Vi har plads til over 300 spisende ved et af vores mange borde rundt om på området. De bedste borde er placeret på terrassen ved Strandbaren og er forbeholdt gæster, som bestiller bord på forhånd via vores online booking! De resterende borde fordeles efter "først til mølle" princippet til gæster der kommer forbi! Det er sjældent at man ikke kan finde en plads til en hyggelig bid mad!

 

Book Table at the Beach Bar here. 


Zoom

Taittinger Pyramiden

Bag ved strandbaren, har vi forlænget den eksisterende terrasse med den nye "pyramide", der byder på 20 nye eksklusive tilbagetrukkede lounge-områder i forskellige niveauer - alle med sublim udsigt, komfort og plads til heldags nydelse! Og med et super socialt miljø gæsterne imellem! Velkommen!

 

Book Sunbed at the Pyramide here. 

Læs mere

Online bestilling
April 2017
ManTirOnsTorFreLørSøn
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
God plads Ingen ledige
Få pladser Lukket
Share on Facebook