Kalender
A-Å
A
Aktivitetscenter
Vores aktivitetscenter byder på kajakpolo, vandforhindringsbane, bungee run, human football, sumo brydning, gladiatorkamp & en rodeotyr - Og det ideelle udgangspunkt for polterabender, teambuilding dage eller bare et par sjove timer i selskab med vennerne!  
ARRANGEMENTER
Halvandet er det ideelle sted for arrangementer - med en kapacitet på op til 2.160 mennesker. Ude eller inde - sommer, efterår, vinter eller forår ... Vi "hoster" hvert år flere 100 arrangementer - alt fra produktlanceringer, bryllupper, firmaskovturer eller andet der har behov for en utraditionel og spændende "location"! Kontakt os vedr. dit næste arrangement!  
AVISER & BLADE
Ved strandbaren vil du kunne finde friske eksemplarer af dagens aviser, som er tilgængelig som en service til vores gæster, men aviser skal jo gerne kunne læses mere end én gang og husk vi befinder os i det fri - hvor selv et lille vindpust kan sørge for at avisen ligger i havnen :-)  
B
BADE-FACILITETER
I forbindelse med vores aktivitetscenter, har vi fra sæson 2009 etableret nye dejlige bade/og omklædningsfaciliteter til både herre og damer - disse er forbeholdt brugerne af vores aktiviteter. 
BADNING
Det er forbudt at bade i Københavns Havn og forbundet med stor fare, da der er en konstant bådtrafik omkring Halvandet.   
Billeder
Vi hoster alle vores billeder her på vores hjemmeside under "Billeder" samt udvalgte på vores Facebook gruppe .... Vi tager billeder hver dag hele året og disse uploades dagligt  
bordbestilling
Bordbestilling er en god idé specielt i højsæsonen, hvis I er mere end 4-5 personer! Det er ganske enkelt via vores online booking system! Her kan du også booke solsofaer, mini cabanaer og en solid plads på Pyramiden! 
BØRN
Halvandet er et fantastisk sted for ungerne med masser af muligheder for leg og aktiviteter, så mor & far kan slappe af i solen! I 2007 blev Halvandet kåret til Byens Bedste Børne-venlige Café ved AOK's Byens Bedste afstemning! 
BÅDE
Vores lille marina er blevet en rigtig populær destination for Øresunds mange fritidssejlere i både sejl- og motorbåd. Vi har plads til en del både i højsæsonen, så længe de overholder reglerne for Havandet Marina! Mere information: 
C
D
DJ
I maj, juni, juli og august har vi vores eget hold af DJ's - der varmer op på terrassen og pyramiden fredag, lørdag og søndag! Se mere info i kalenderen eller på vores Facebook gruppe! 
E
Euforiserende stoffer
Vi har nul-tolerance overfor brugen af euforiserende stoffer i alle henseender og arbejder aktivt sammen med Politiet omkring dette! Det udløser øjeblikkelig bortvisning, karantæne og politi-anmeldelse, såfremt brug af dette konstateres på Halvandets areal! 
F
FACEBOOK
Meld dig ind i vores Facebook gruppe - så vil du blive løbende orienteret om arrangementer og udviklingen på Halvandet og de 3 andre steder! 
Feedback
Du er mere end velkommen til at sende os feedback fra dit besøg på Halvandet i form af ris og ros eller gode idéer - send det på følgende e-mail mail@halvandet.dk 
G
GAVEKORT
Halvandet har en række sjove Casino-jetoner - der kan kombineres på utallige måder til at skabe det helt rigtige gavekort! Henvend dig i Strandbaren for yderligere information! 
Glemte Sager
Har du glemt noget på Halvandet!? Alle glemte sager som bliver fundet af personalet eller indleveret af andre gæster opbevares i vores glemme kasse – dette gælder dog ikke forbrugsvarer såsom toiletartikler, solcreme og andet af mindre værdi, som af praktiske årsager bliver smidt ud i forbindelse med den daglige rengøring af arealerne! Såfremt du har glemt noget skal du møde op personligt i åbningstiden og henvende dig til personalet i strandbaren – de vil så gennemgå kasserne med glemte sager – og se om dine ejendele er blevet indleveret! 
H
HUNDE
Af hensyn til andre gæster og især børn, er store hunde IKKE tilladt (alt over 5 kg) – små hunde er velkomne i snor (hele tiden) og under konstant opsyn! 
I
J
JOB!?
Halvandet Restaurant Group er altid på udkig efter kompetent og hårdarbejdende personale indenfor alle funktioner - og specielt i sommer halvåret har vi behov for rigtig rigtig mange dygtige folk ... se mere information her og ansøg online: 
K
L
M
Minigolf
Minigolf banen med 12 professionelle huller har været et rent hit siden vi fik den i 2006, men selvom den er populær, er der altid plads til en mere (kan ikke bestilles eller bookes) - og du henter køller og bolde i Strandbaren ... Det koster 40,- for voksne og 20,- for børn! 
N
O
P
Parkering
Halvandets parkeringsplads kan ikke rigtig følge med populariteten på de rigtig travle dage, men der er heldigvis en række friarealer rundt om os, hvor du trygt kan parkere din bil! Der opkræves ikke afgift omkring Halvandet. 
Polterabend
Halvandet er uden sidestykke Københavns bedste sted for en polterabend - masser af muligheder, om det bare er et par timer i aktivitetscenteret - eller en hel dag i havnefrontens dejligste oase. Vi er vært for over 500 polterabender i løbet af sæsonen, så vi burde vide hvad vi snakker om! 
Q
R
RESERVATIONER
Alle reservationer af borde, mini cabanaer, solsofaer, aktiviteter og plads på pyramiden, foregår via vores online booking system - hvor du kan bestille lige hvad du lyster på et par minutter! 
RYGNING
Rygning er tilladt udendørs i standklubben, med det forbehold at man selvfølgelig respekterer sine medgæster, og som en selvfølge bruger de askebægere, der er opstillet!

Det er ikke tilladt at ryge på/i madrasserne - her skal du rejse dig op og sætte dig på kanten af madrassen (gælder sundecks, solsofaer, mini cabanaer og på pyramiden), såfremt du ønsker at ryge!

Det er ikke tilladt at ryge inde i hallerne! Der er rygerum i forbindelse med det nye toiletafsnit!  
S
SELSKABER
Halvandet er det ideelle sted for selskaber - hvorvidt det 10 hyggelige venner til middag på terrassen, eller større selskab med op til 1.000 spisende gæster! Der er uanede muligheder i alle prisklasser. Ved selskaber over 50 personer - kontakter du bare vores event & arrangementsafdeling på 702 702 96, som vil være behjælpelig med et tilbud  - mindre selskaber under 50 kan booke bord og buffeter direkte her på siden! 
T
TOILETTER
Halvandet har til sæson 2009 udvidet med et helt nyt toiletafsnit bag ved festsalen, hvor der er 22 nye lækre toiletter for både herre og damer - desuden er der også en toilet pavillion bag ved Pyramiden og De Arabiske Telte. 
U
V
VENTETID
Gennem de seneste år har vi brugt mange ressourcer på at nedsætte ventetiden specielt i køkkenet på de travle dage, og har nu en kapacitet og et system, der kan håndtere ventetiden til et minimum - men der vil være få dage, hvor vi går fra normal til knaldgodt vejr, hvor Halvandet vil blive indtaget af så mange mennesker, at der vil være lidt længere ventetid end normalt. Dette skyldes for det første, skift i vejret samt at vi som den eneste restaurant i København - ikke afviser gæster ... der er plads til alle - og alle skal kunne købe mad!  
VIDEO OVERVÅGNING
Halvandets 6.000 m2 er video-overvåget 24 timer i døgnet af hensyn til stedet og vore gæster! 
W
WI-FI
WI-FI på Halvandet leveres af Telia Homerun - der mod et lille beløb tilbyder internet adgang til din bærbar eller PDA.

I forbindelse med selskaber, events og arrangementer, kan etableres eget WI-FI netværk! 
X
Y
Z
Æ
Ø
Å
Online bestilling
April 2017
ManTirOnsTorFreLørSøn
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
God plads Ingen ledige
Få pladser Lukket
Share on Facebook