Kalender
Mad og drikke
MAD
& drikke
Køkken
Som noget nyt kan du spise i vores restaurant HAL(V) der har betjening ved bordene både ude og inde - samt et bredere udvalg.

Vores nye køkkenchef-team kan også friste med Strandbars menukort med burgere og Fish n Chips - som serveres som Fingerfood. 
STRANDBAREN
Strandbaren byder på dejlige kolde velskænkede fadøl af forskellige mærker, en række udenlandske flaskeøl, den bedste kaffe fra Stellini i forskellige former, sprudlende kølige drinks, cocktails, cider, sodavand samt et godt udvalg af vin, cava og champagne ... kort sagt alt hvad hjertet begærer til en god dag i solen! På travle dage i højsæsonen vil der være flere barer åbent - dog med begrænset udvalg! 
Køkkenets åbningstider
17. maj - 15. juni:
Man - onsdag 15.00 til 21.00
Tors - fredag 11.00 til 21.00
Weekender og helligdage fra 10.00

16. juni - 31. august:
Man-Fredag åbner vi 11.30 og Lør-Søndag fra 10.00.
Søn-Torsdag lukker vi 22.30 og Fre-Lørdag 23.30 eller så længe vejret tillader det.

MAD:
Bar menukortet kan serveres hele åbningstiden frem til en time før luk.
Vores restaurant HAL(V) med et bredere menukort har åben:
Man-Fredag kl. 17.00 til 21.30
Lør-Søndag kl. 12.30 til 21.30

Halvandet har ekstra åbent på dage med over 20 grader om aftenen og lukket, hvis det blæser en pelikan eller der er heldagsregn! Hvis du er i tvivl check vores Facebook side.

https://www.facebook.com/halvandet/

1. september - slutningen af september:
I denne periode kan man kun spise i restauranten ved forudbestilling af minimum 6 kuverter.

*) I tilfælde af dårligt vejr kan Halvandets og køkkenets åbningstider være indskrænket - specielt i for- og efterår! 
DOWNLOAD MENU
Vi har udviklet ny Madkoncept til vores nyoprettede restaurant på Halvandet - vi kalder det SHAREFOOD. Det går i alt sin enkelhed ud på at man kan vælge et stykke kød, kylling eller skalddyr og hertil bestiller man Sharebowls som sættes på bordet til alle bordets gæster - herved kan man få prøvet lidt af hvert uden at blive forspist eller ruineret. 
MEDBRAGT MAD + DRIKKE
Da vi er et privat område som stiller en del ting til rådighed for vores gæster - og dette jo selvfølgelig skal finansieres er det ikke tilladt at medbringe egen mad og drikke på Halvandets område! 
HALVANDET SOMMER BUFFET
Sommerbuffet 2016 (min 40 kuverter)
Forret serveret:
Tatar af letgravet laks serveres med dybstegte skalotteløg, pisket citron cremefraiche fra Øllingegård, ørredrogn og masser af frisk dild
Buffet:
Koldrøget skinke serveres med melon, koldpresset økologisk olivenolie og ristede kerner
Citronmarineret svinenakke eller lammeculotte* fra Grambogård med langtidsbagte økologiske tomater med timian og hvidløg *Vælg mellem svinenakke og lammeculotte
Grillet unghane med syltet citron, chili og salvie samt skalotteløgscreme
Salat af perlebyg med rucola, gule beder, springløg og honningvinaigrette
Salat af Sommergrønt
Knuste nye kartofler med løvstikke, smør og sommerurter
2 Modne oste fra regionen serveres med hjemmelavet økologisk æblemarmelade
Udvalg af brød bagt på økologisk hvedemel og surdej med smør pisket med rapsolie og havsalt
Dessert buffet:
Mini muffins med rabarber og hvid chokolade
Mousse af økologisk chokolade, vanilje & fløde serveres med sommerbær og mandeldrys


Buffet + forret eller dessert 325,- med begge 375,-

 

SHAREFOOD
Ved mindre selskaber (min 10 kuverter) kan vi anbefale vores Share food koncept anrettet som buffet eller på bordet. Dette koncept indeholder kæmpe rejer, langtidsbraiseret oksekød, unghane lårstykker og marineret pork. Hertil serveres 8 forskellige tilbehør såsom tzatziki, majssalat, spicy humus, sweet potato mash, ...
Og til dessert en lækker chokolade kage med creme og bær.

Sharefood med dessert 295,-

 

 
Online bestilling
April 2017
ManTirOnsTorFreLørSøn
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
God plads Ingen ledige
Få pladser Lukket
Share on Facebook