Kalender
Aktiviteter der sætter festen igang
Firmafest, Teambuilding og Polterabend

Nyt Flyboard og Water Blob

Polterabend, Teambuilding eller Aktivitetsdag

Kajakpolo, Beach Volley, Human Football, Sumobrydning, Rodeotyr samt Gladiatorkamp plus alle de eksisterende faciliteter - med Bordtennis, Basket, Billard og Bordfodbold! Byens største og dejligste oase byder velkommen til et kreativt ”action” spækket aktivitetscenter på vand og land, der endnu engang manifestere Halvandet, som den ultimative destination, når det gælder en sjov dag blandt venner, polterabend, teambuilding eller den rette firma skovtur.

Aktivitetscenteret byder på byens bedste uhøjtidlige ramme for afholdelse af den helt rigtige polterabend, kick-off arrangementer og aktivitetsprægede firma-arrangementer! Sammen med vores eksisterende strandklub, bar, restaurant & marina vil det skabe en helhed, der ikke ses magen andensteds.

 Professionelle udfordringer, udstyr, kompetente instruktører, omklædnings & badefaciliteter – altsammen integreret i Halvandets velkendte koncept med 6.000 kvm strandklub, bar, restaurant og marina.
 

Water Blob

NYHED - WATER BLOB

Water Blob - her får du muligheden for at skyde dine kammerater op i luften og ud i det kolde gys. Prøv det her på Halvandet som et af de eneste steder i Danmark.

Water Blob
Pris 1350,- for 45 minutters spas
(jo flere aktiviteter - jo bedre pris)    
KAJAKPOLO

KAJAKPOLO

Vores 2 kajakpolo baner byder på fart over feltet og masser af sjov i vandet. Det gælder om at holde hovedet koldt når fløjten lyder – og have styr på kajakken, pagajen, hænderne og selvfølgelig bolden i tæt samspil med ens team mates. 6 spillere på banen ad gangen (3 mod 3). Dommeren styrer kajakpolo kampen hårdt – og det gælder selvfølgelig om at vinde uanset hvad!

Kajakpolo er perfekt til polterabend - hvor der gerne må være smæk på!

KAJAKPOLO
Polterabend Pris 1350,-

(jo flere polterabend aktiviteter - jo bedre pris)    
HUMAN FOOTBALL

HUMAN FOOTBALL

Human Football kan bedst beskrives som et gigantisk bordfodbold – hvor 2 hold kæmper på lige vilkår om bolden! En ustyrlig morsom måde at spille fodbold på – og alle kan være med! En sikker vinder – hvor det lige kræver at man vender sig til at man nu er en del af holdet på lige vilkår! Human Football er perfekt til både store & små polterabender!

HUMAN FOOTBALL
Polterabend Pris 1350,-
(jo flere polterabend aktiviteter - jo bedre pris)    
STRØMFODBOLD

STRØMFODBOLD

Dette er en af vores nye hits på Halvandet. Sæt stød til jeres Beach fodbold og vi garantere at udfaldet af kampen bliver meget underholdende for både deltager og tilskuer. Der kan være fire på hvert hold på banen af gangen samt en udskifter.

Vi sørger for Strømdommer - eller hvis i selv er skarpretter kan det også lade sig gøre.  
BEACH VOLLEY

BEACH VOLLEY

Perfekt opstart til en fest - så få udfordret vennerne på hvem der er den bedste Strandløve / Løvinde. Vi stiller dommer til rådighed som kan styre slagets gang.
 

BEACH VOLLEY
Pris 1350,-

(jo flere aktiviteter - jo bedre pris)    
RODEOTYR

RODEOTYR

Den klassiske rodeotyr er et sikkert hit i forbindelse med alle slags polterabend - og det er hylende morsomt at prøve kræfter med det "vilde dyr", hvor det gælder om at kunne blive siddende på rodeotyren i længst tid. Konkurrencen foregår på en stor oppustelig bane. Rodeotyren er morsom, heftig og fuld fart til alle polterabend!

RODEOTYR
Polterabend Pris 1350,-

(jo flere polterabend aktiviteter - jo bedre pris)    
Flyboard
Flyboard er det nye adrenalin rus for alle vandhunde. Se for højt du kan og tør komme op at stå på en vandstråle.
Der er en lille teori undervisning først og derefter går det løs - prisen for 2 personer er 1.350,- for en time totalt (beregn ca. 15 minutter per person på selve flyboardet) 
GLADIATORKAMP

GLADIATORKAMP

Gladiatorkamp, sætter gang i arm-, ben- og lattermuskler. Her konkurrerer to deltagere mod hinanden på den store oppustelige gladiator arena. Hold balancen mens du kæmper med den store kølle. Du vinder når du får vippet din modstander ned fra forhøjningen. En konkurrence alle vil leve sig ind i for fuld kraft.

GLADIATORKAMP
Polterabend Pris 1350,-

(jo flere polterabend aktiviteter - jo bedre pris)
   
Online bestilling
Juli 2016
ManTirOnsTorFreLørSøn
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
God plads Ingen ledige
Få pladser Lukket
Nyhedsservice
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyt om arrangementer, DJ’s, vejret, tilbud, aktiviteter samt andet sjov & ballade på Halvandet!
E-mail *

Navn

Mobil

Share on Facebook